P0671 Silinder 1 Kodeu Sirkuit Cahaya
Kodeu Kasalahan OBD2

P0671 Silinder 1 Kodeu Sirkuit Cahaya

eusi

Kode Masalah OBD-II - P0671 - Pedaran Téknis

P0671 - Silinder # 1 glow colokan circuit

Naon hartosna kode gangguan P0671?

Kode Masalah Diagnostik (DTC) ieu mangrupikeun kode transmisi umum. Éta dianggap universal sabab lumaku pikeun sadaya modél sareng modél kendaraan (1996 sareng anu langkung énggal), sanaos léngkah-léngkah perbaikan khususna tiasa bénten-bénten gumantung kana modélna.

Kodeu ieu ngarujuk kana alat anu dianggo ku solar pikeun manaskeun sirah silinder pikeun sababaraha detik nalika nyobaan ngamimitian mesin tiis, disebut colokan cahaya. Diesel ngandelkeun sadayana dina tingkat komprési panas instan, tingkat luhur pikeun spontan ngabakar suluh. Colokkeun cahaya dina silinder # 1 henteu leres.

Nalika mesin solar tiis, suhu hawa anu luhur pisan disababkeun ku angkat piston sareng komprési hawa gancang leungit kusabab mindahkeun panas kana sirah silinder anu tiis. Solusina nyaéta manaskeun ngawangun patlot anu katelah "colokan cahaya".

Colokkeun dipasang dipasang dina sirah silinder caket pisan kana titik anu ngamimitian pembakaran, atanapi "hot spot". Ieu tiasa janten ruang utami atanapi ruang-ruang. Nalika komputer manajemén mesin mendakan yén mesinna tiis nganggo sensor minyak sareng transmisi, éta mutuskeun ngabantosan mesinna ku mimitian ku colokan cahaya.

Colokkeun Diesel Engine Glow Plug: P0671 Silinder 1 Kodeu Sirkuit Cahaya

Éta modul modul timer colokan glow, anu dina gilirannana nyababkeun colokan colokan relay, anu nyayogikeun kakuatan pikeun colokan moncorong. Modulna nyayogikeun kakuatan pikeun colokan lampu. Modul ieu biasana diwangun kana komputer kontrol mesin, sanaos dina mobil éta bakal kapisah.

Aktip anu panjang teuing bakal nyababkeun colokan glow lebur, sabab ngahasilkeun panas ngalangkungan résistansi tinggi sareng beureum-panas nalika diaktipkeun. Panas anu kuat ieu gancang ditransferkeun kana sirah silinder, ngamungkinkeun panas durukan nahan panas na pikeun fraksi sadetik anu diperlukeun pikeun ngabakar suluh anu lebet dimimitian.

Kodeu P0671 ngawartosan anjeun yén aya hal dina sirkuit colokan glow anu nyababkeun colokan glow dina silinder # 1 henteu panas. Pikeun milarian kalepatan, anjeun kedah parios sadaya sirkuit.

Catetan: Upami DTC P0670 aya sasarengan sareng DTC ieu, ngajalankeun diagnostik P0670 sateuacan didiagnosa DTC ieu.

gejala

Lamun ngan hiji colokan glow gagal, lian ti lampu check engine hurung, gejala bakal minimal sabab mesin biasana dimimitian ku hiji colokan goréng. Dina kaayaan tiis, anjeun leuwih gampang ngalaman ieu. Kode mangrupikeun cara utama pikeun ngaidentipikasi masalah sapertos kitu.

  • Komputer kontrol mesin (PCM) bakal nyetél kode P0671.
  • Mesinna bakal sesah pikeun ngamimitian atanapi henteu ngamimitian pisan dina cuaca anu tiis atanapi nalika parantos dianggurkeun cukup lami pikeun niiskeun unit.
  • Kurangna listrik dugi mesinna parantos haneuteun cekap.
  • Kagagalan mesin tiasa lumangsung kusabab suhu sirah silinder anu langkung handap tina normal.
  • Motor tiasa osilasi nalika akselerasi
  • Teu aya periode preheat, atanapi dina kecap sanésna, indikator preheat henteu pareum.

Mungkin sabab Code P0671

Alesan pikeun DTC ieu tiasa kalebet:

  • Silinder rusak # 1 colokan cahaya.
  • Buka atanapi sirkuit pondok dina sirkuit colokan glow
  • Panyambung kabel rusak
  • Modul kontrol colokan glow rusak
  • Relay colokan cahaya lepat
  • Timer colokan cahaya lepat
  • Komponén listrik lepat dina sirkuit colokan glow
  • Fuses ditiup, nu bisa nunjukkeun masalah leuwih serius

Léngkah diagnostik sareng kamungkinan solusi

Kanggo tés anu lengkep, anjeun peryogi volt digital ohm meter (DVOM). Teraskeun uji dugi masalahna dikonfirmasi. Anjeun ogé bakal peryogi scanner kode OBD dasar pikeun ngabalikan komputer anjeun sareng mupus kode na.

Pariksa colokan cahaya ku cara ngaleupaskeun kawat panyambungna dina colokanna. Tempatkeun DVOM dina ohm teras tempatkeun kawat beureum dina terminal colokan lampu sareng kawat hideung dina taneuh anu saé. Jangkauan nyaéta 5 dugi 2.0 ohm (parios pangukuran pikeun aplikasi anjeun anu ngarujuk kana manual jasa pabrik). Upami teu aya jengkol, gentos colokan lampu.

Pariksa résistansi kawat colokan glow kana beus relay colokan glow dina panutup klep. Catet yén relay (sarupa jeung relay starter) boga kawat gauge badag ngarah ka bar nu sagala kawat colokan glow napel. Nguji kawat ka colokan glow nomer hiji ku cara nempatkeun kawat beureum dina kawat beus nomer hiji jeung kawat hideung dina sisi colokan glow. Deui, 5 nepi ka 2.0 ohm, kalawan lalawanan maksimum 2 ohm. Lamun leuwih luhur, ngaganti kawat kana colokan glow tina ban. Catet ogé yén pin ieu tina busbar ka colokan mangrupikeun tautan fusible. Sambungkeun kawat.

Pariksa kabel anu sami pikeun leupas, retakan, atanapi kurangna insulasi. Sambungkeun scanner kode kana port OBD handapeun dasbor sareng hurungkeun konci pikeun posisi on sareng mesin dipareuman. Kodeu jelas.

Kasalahan umum Nalika Diagnosing Kode P0671

Nalika glow plugs sorangan sareng komponén listrik dina sirkuit glow plug sering disalahkeun pikeun kode P0671, seueur teknisi ngalaporkeun yén timer colokan glow sareng relay sering diganti tanpa mariksa komponén listrik sareng colokan glow.

Sakumaha serius kode P0671?

Kodeu P0671 mangrupikeun masalah serius anu mangaruhan penanganan kendaraan. Mun teu repaired, mobil bisa jadi teu ngamimitian bener atawa bisa jadi teu ngamimitian pisan di mangsa nu bakal datang.

Perbaikan naon anu tiasa ngalereskeun kode P0671?

Aya seueur cara teknisi tiasa ngungkulan kode P0671. Ieu kalebet:

  • Ngaganti colokan glow cacad
  • Ngaganti relay colokan cahaya anu lepat
  • Ngaganti timer colokan glow lepat
  • Ngaganti atawa ngalereskeun komponén listrik faulty dina sirkuit colokan glow
  • Ngaganti sekering ditiup

Komentar tambahan pikeun mertimbangkeun ngeunaan kode P0671

Nalika ngalereskeun masalah anu aya hubunganana sareng colokan glow, kaamanan penting pisan. Nalika diaktipkeun, colokan glow janten panas pisan. Teknisi kedah ati-ati nalika mariksa colokan cahaya pikeun fungsi anu leres.

Kumaha Ngalereskeun Kode Mesin P0671 dina 3 Menit [2 Métode DIY / Ngan $9.97]

Peryogi langkung seueur bantosan nganggo kode p0671?

Upami anjeun masih peryogi bantosan sareng DTC P0671, pasang patarosan dina koméntar di handap tulisan ieu.

CATETAN. Inpormasi ieu disayogikeun kanggo tujuan inpormasi waé. Éta henteu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku rekomendasi perbaikan sareng kami henteu tanggel waler pikeun tindakan anu anjeun lakukeun dina kendaraan naon waé. Sadaya inpormasi dina situs ieu dijagaan ku hak cipta.

Hiji koméntar

  • Jilbab

    Hai, kuring gaduh Seat leon 2013 SF1 110 hp, kuring ngagaduhan mesin chech, kuring gaduh panguji OBD anu nyarioskeun gagal sirkuit P0671 silinder 1, kuring ngarobih busi, kuring ngarobih modul 211 sareng éta tetep sami. alarm, éta kabel? hatur nuhun

Tambahkeun komentar

×